Aktiviteter

Kanopadling/bading
Det er 5-10 min. å gå til Hålandsvannet der det er 5 kanoer, 1 robåt, brygge og bademuligheter. Leirstedet har redningsvester.

Aktivitetshall
Fjelltunhallen har en bane på 20 x 12,3 meter med oppmerking, mål og nett for håndball, volleyball og basketball, en liten klatrevegg, en liten ribbevegg og muligheter for innebandy. I samme bygg er det et aktivitetsrom, biljardbord, bordtennis og fotballspill. Hallen kan brukes som møterom og her er ca. 120 stoler, piano og lerret. I tillegg kan det leies 6 bobleballer for 500,-

Gårdsmuseum
I Grantunløa er det innredet et lite gårdsmuseum med gamle gårdsredskaper som har hørt til på stedet da det var gård der.

Fotballbane
En 40m x 27m gressbane 

Turterreng:
Fjelltun ligger i et flott turterreng.

  • Jonsokknuten, sees fra Fjelltun, 298 m.o.h. Fin utsikt mot Hidra og Lista
  • Bjønnliknuten, oppmerket sti til fjelltopp 317 m.o.h.
  • Turistforenings-sti til Kjørsfjell 281 o.h. Stien går fra Itland. Fin utsikt mot Hidra og Lista (ca. 3 timer tur – retur, merket av Turistforeningen med røde merker).
  • Turistforeningens sti fra Fjellse til Fjelltun.

Det er laget en egen brosjyre om hver av disse turene. Turene som er merket i blått går på Fjelltuns egen eiendom.

Utflukter:

  • Hidra: Koselig gammel bebyggelse i Rasvåg og Kirkehavn, museum i Rasvåg, Hågåsen ved Kirkehavn som er et fint utsiktssted med minner fra krigen. For å komme til Hidra kjører du til Kvellandsstrand (6 km), deretter tar du ferje til Launes (5 min., ferja går hver time/ hver halvtime), derfra er det 6 km til Kirkehavn og 9 km til Rasvåg.
  • Flekkefjord: Museum, dresin sykling (sommersesong), kirke, butikker osv.