Fjelltun er et godt sted å være

NMS Fjelltun passer vel så godt for barn som for voksne – Fjelltun er et godt sted å være.

 

For som et tradisjonelt NMS-leirsted, har Fjelltun en rekke aktiviteter og tilbud å by på i ulike sammenhenger. Hovedmålgruppa er først og fremst barn og unge.

 

– Alt arbeid er like viktig. Vi anser likevel leirarbeidet blant barn og unge til å være det viktigste. Her gis det muligheter for å gi barn og unge en plass der de kan få et møte med Jesus, Misjonens Herre, sier Reidar Bjånes, sokneprest i Sokndal kirke.

 

I hovedbygget tilbyr Fjelltun aktiviteter som bordtennis, biljard og ulike spill, samt fasiliteter som kjøkken og møtesal som er godt egnet til å samle barn og unge til fellessamlinger.

 

– Ellers er det også godt lagt til rette med aktivitetshall og muligheter for kanopadling, bading og uteaktiviteter, legger Bjånes til.

IMG_2730

For han legger ikke skjul på at barn har god nytte av å være på Fjelltun.

 

– Det er viktig at barna får bli kjent med Jesus som Misjonens Herre; å lære tillit til Gud. Her skapes grunnlag som kan gi hjelp til livsmestring, men også grunnlag for senere tjeneste i kirke og misjon.

 

Samtidig er det flere en bare barn som kan nyte godt av et besøk på Fjelltun.

 

– Leirstedet egner seg også for arbeid blant voksne. Det er viktig å ha et leirsted der voksne kan møtes til inspirasjon rundt temaet «misjon». Slik kan leirstedet også være en arena der nye kan blir rekruttert til ledere på leir, sier soknepresten.

 

Og avslutningsvis; da vi spør hva det beste med å være på Fjelltun er, så svarer Bjånes kontant:

 

– Det beste er fellesskapet, menneskelig felleskap og fellesskap med Gud!

Du har kanskje også lyst til å lese...