Inspirerende adventsleirer på Fjelltun

Inspirerende adventsleirer på Fjelltun

Barn er glad i lek og moro, og møtte opp forventningsfulle da Fjelltun Leirsted arrangerte adventsleir. Det ble en inspirerende adventsleir på Fjelltun.

Først ut var 5. til 7. klassinger som fikk gleden av å boltre seg i aktivitetshallen med ballspill, lek og moro. Juleverksted sto også på timeplanen, og her fikk barna utfordre sine kreative egenskaper. I misjonstimen fikk man høre om Laos, og hvor annerledes menneskene der lever i forhold til hvordan vi har det.

Helgen etter var det 2. til 4. klassinger som fikk oppleve ro, fred, lek og moro på Fjelltun, med aktiviteter i hallen som det mest populære. Likevel var det spennende da lederne på leiren arrangerte Betlehemsvandring. En annerledes måte å fortelle juleevangeliet, og på sin vandring i «Betlehem», ble historien om Jesu fødsel fortalt på en spennende måte. Barna fikk kle seg ut som gjetere, 3 vise menn og engler. Det var også tid til juleverksted med laging av julepynt.

«Et leirsted trenger mye aktivitet, og barn trenger et leirsted som Fjelltun. Barn er glad i sosiale aktiviteter, og det legger vi opp til her», kan en av de som har ansvar for leirene, Einar Johnsen, fortelle.

Mange muligheter i 2017

Derfor arrangeres det mange leirer på Fjelltun, og i 2017 er det foreløpig planlagt 8 leierer for barn fra 3 – 13 år. De aller minste barna må ha med seg foresatte og har bare en overnatting. I 2017 er det planlagt 2 slike leirer i løpet av året. For de eldre barna er det samlinger en hel helg, og man deler gruppene i 2. til 4. klassinger og 5. til 7. klassinger. Det blir 3 leirer for hver av disse gruppene.

Fjelltun har en fantastisk beliggenhet med fin natur, og sommerstid er det et eldorado for barn med oppdagelsesinteresse. Her får man være med ut på sjøen i båt og kano, man går turer i nærområdet og man kan spille fotball på fotballbanen, så Einar Johnsen håper mange barn blir med på det som skjer fremover på Fjelltun.

Du har kanskje også lyst til å lese...