Spennende tema på misjonsdagen 2015

Situasjonen i Midtøsten var et meget aktuelt tema på Misjondagen på Fjelltun. John Steinar Dale presenterte det omfattende TV-programarbeidet som «SAT 7» har drevet i snart 20 år. Deltakerne fikk se eksempler på programmene og innslag som viste hvor takknemlige folk er for sendingene. De 40 frammøtte fikk i tillegg god mat og anledning til å kjøpe håndarbeid fra Madagaskar. Mange benyttet også anledningen til å se seg rundt på leirstedet i det fine været. Kollektene ble på kr 14.250 som fordeles på leirstedets drift og fjernsynssendingene «SAT 7».

Du har kanskje også lyst til å lese...

1 Response

  1. Hei, dette er en kommentar.
    For å slette en kommentar, er det bare å logge inn og se på innleggets kommentarer. Der vil du ha muligheten til å redigere eller slette kommentarer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *